Lillebror flyttar! ^.^

Igår var det lördag och jag träffade min familj, så som jag brukar på lördagar. Mamma berättade om hur Webhallen lyckats ställa till det för min lillebror genom att leverera fel order till honom. Och visade sig vara helt otillgängliga och ovilliga att reda ut problemet. Inte helt lyckat kan man tycka. Har aldrig själv haft problem med dem. Fick en ritplatta istället för sin telefon han beställt. Men deras ”support” är inte direkt känd för att vara behjälplig.

Ritplattan skulle jag själv vara beredd att ta över om ingen har användning för den, faktiskt, skulle kunna ha mycket kul med den. Webhallen har som policy att inte ta emot grejjer som levererats till kund vilket är själva skälet att jag handlar hos dem. Vill inte få begagnade grejjer sålda som nya. Så den där ritplattan kommer de inte troligt att ta tillbaka, Men känner att jag gärna vill veta att lillebror lyckats få sin fåne av dem också.

Annars hände väl egentligen inte mycket dramatik igår. Lillebror håller på att flytta, hamnar granne med mig. Vet inte hur pigg han tänker vara på att socialisera, men det får vi väl se. Försökte övertyga honom igår att komma och hälsa på mig idag, men han har inte dykt upp. Skulle gärna se hans lägenhet. Blir väl kanske inte så än på ett tag, är han det minsta lik mig på den punkten kommer han vara lite tveksam till det där med gäster.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: